Ljudi, smanjite doživljaj

Genie Bouchard je dosta obožavatelja: Prestanite mi slati životopise!

'Upravo mi je menadžer spomenuo da svakodnevno, sve više, dobiva vaše 'dating' životopise! To je zaista urnebesno, ali moram vas zamoliti da prestante gnjaviti mog agenta!'
Sport / Ostali sportovi | 29. 03. 2020. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Eugenie Bouchard prije šest godina

Kanađanka Eugenie Bouchard nekad je bila jedna od najtalentiranijih tenisačica.

'Genie' Bouchard prije šest godina probila se u WTA tenis na velika vrata. Iza sebe je ostavila fantastičnu sezonu u kojoj je igrala finale Wimbledona i polufinala u Melbourneu i Parizu.

Nažalost, kasnije nije održala nivo igre koji je tada prezentirala, a proteklih godina 'povlači' se po manjim turnirima i pobjede zbraja na prste jedne ruke.

No, 26-godišnja Kanađanka, za razliku od mnogih svojih kolegica, bez obzira na nedostatak rezultata ne mora brinuti za financije.

Osim što je 'Genie' kao igračica na svom početku zaradila odlične novce (6 milijuna dolara), još je više inkasirala raznoraznim bogatim sponzorskim ugovorima.

Foto: Bild / Sestre Eugenie i Beatrice Bouchard

Veliku medijsku prašinu Bouchard je podigla Super Bowl okladom prije tri godine.

Naime, 2017. godine u najvažnijem susretu NFL-a igrali su New England Patriotsi i Atlanta Falconsi, Kanađanka je proklamirala kako će Falconsi pobijediti, a u trenucima kad su 'Domoljubi' gubili 28:3 njen vjerni pratitelj imenom i prezimenom John Goehrke ponudio je okladu, ukoliko Patriotsi na kraju ipak pobijede da će lijepa Genie s njim izaći na spoj.

New England je preokenuo na spektakularan način, a Bouchard nije prekršila obećanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

super girly vibessss

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Od tada, Kanađanka redovito dobiva ponude za spojeve raznoraznih nadobudnih mladića, a nova okolnost pojavila se nedavno zbog čega je reagirala putem društvenih mreža s dozom humora.

'Upravo mi je menadžer spomenuo da svakodnevno, sve više, dobiva vaše 'dating' životopise! To je zaista urnebesno, ali moram vas zamoliti da prestante gnjaviti mog agenta!'.

Bouchard je, kako se moglo očekivati s obzirom na njezinu ljepotu i privlačnost, vrlo aktivna na društvenim mrežama, tako da fanovi ne trebaju gubiti nadu, bez obzira što je 'Genie' poručila da više ne prima CV-je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

did i do this right

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Kopirati
Drag cursor here to close