Mlada zvijezda

Gauff: Idem vidjeti koliko mogu protiv Osake

Iako je na Wimbledonu igrala protiv Venus Williams, Osaka je najveći izazov za Cori, jer je u ovom trenutku najbolja na svijetu.
Sport / Ostali sportovi | 31. 08. 2019. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Wimbledonu smo je prvi put upoznali. Uspjela je doći do trećeg kola. Sada je na domaćem terenu ponovila taj rezultat. U oba slučaja je morala igrati tri seta, ali valjda je tako bolje ispalo. Dramatičnije.

Sve je više navijača na mečevima Cori Gauff, a tek sada slijedi ono pravo, okršaj protiv prošlogodišnje pobjednice Naomi Osake.

Iako je na Wimbledonu igrala protiv Venus Williams, Osaka je najveći izazov za Cori, jer je u ovom trenutku najbolja na svijetu.

''Osaka je osvojila dva Grand Slam naslova, trenutačni je prva igračica svijeta. Ja sam još uvijek mlada i ovo je prilika da vidim gdje sam u ovom trenutku u odnosu na Osaku. Želim odigrati najbolje što mogu, želim se zabaviti, ali i pobijediti. Vidjet ćemo kako će to sve ispasti na kraju. Mlade smo igračice, Naomi ima tek 21 godinu, ja sam poprilično nova u ovom društvu'', kaže Cori koja se nakon drugog meča dotakla atmosfere na tribinama.

''Stvarno sam zahvalna navijačima, ljudima koji vjeruju u mene i njima obećavam da ću se u svakom meču boriti do kraja. Razmišljala sam o tome kako je kada igrate recimo NBA play off, ali tada ljudi navijaju za cijelu momčad. Ovdje sam ja sama. Za mene je sve to bilo poprilično cool'', istaknula je Gauff.

Kopirati
Drag cursor here to close