Nije imao milosti

Fury se vratio!

Schwarz je do ove borbe bio neporažen.
Sport / Ostali sportovi | 16. 06. 2019. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tyson Fury nije imao milosti!

U Las Vegasu je linearni prvak teške kategorije prekidom u drugoj rundi tehničkim nokautom pobijedio Nijemca Toma Schwarza. Čim je ušao u ring, 'Gipsy King' je nametnuo svoju dominaciju. Krenuo je onako kako on najbolje zna, rastrčao se po ringu, lepršavo trčkarao i čekao priliku da zada razorni udarac.

U drugu rundu je Fury ušao sjajnim lijevim krošeom. Schwarz je pokušao uzvratiti, zadao je Furyju pokušao zadati šest uzastopnih udaraca, ali nije ga ni zatresao. Britanac je svaki izbjegao, a onda uzvratio prodornim udarcima i gotovo sa zvonom koji označava kraj druge runde, sudac je morao prekinuti meč, prenose 24 sata.hr.



Schwarz je do ove borbe bio neporažen.

 Hvala Isusu. Hvala Americi - uzviknuo je nakon pobjede Britanac.

''Htio sam uživati! Linearni prvak se vratio nakon tri godine'', rekao je Fury pa uzeo mikrofon i zapjevao publici u Las Vegasu "I Don't Want Miss a Thing" od Aerosmitha.

Poslao je upozorenje i Daytona Wilderu: "Želim tvoj zeleni pojas!". Najavio je borbu za drugu polovicu iduće godine.

''Odradit ću još jednu borbu ove godine, bit će to u rujnu ili listopadu, a iduće godine čekam Wildera kako bi završili ono što smo lani započeli'', rekao je Britanac koji je u 29 borbi ostvario 28 pobjeda. Stopostotni učinak mu 'kvari' tek remi s Wilderom s kraja prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close