ATP Finals

Federer: Vi stalno isto pitate, ja isto odgovaram

''Stalno svake godine postavljate ista pitanja. Vi isto pitate, ja isto odgovaram. Može li naredna godina biti njihova? Ne znam, ali znam da ja, Nadal, Đoković djelujemo zdravije nego nekih prethodnih godina'', istaknuo je Federer.
Sport / Ostali sportovi | 17. 11. 2019. u 08:42 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protiv Novaka Đokovića je djelovao sigurno, pa skoro od prvog poena. Protiv Tsitsipasa je svoj servis izgubio već u drugom gemu. Imao je pet break lopti u prvom setu koji je izgubio nakon sedam spašenih set lopti. U drugom je izgubljeni servis vrlo brzo vratio, ali nije dugo izdržao. Na pressici nakon meča Roger se vratio na početka meča, kada je promašio dva smeča u jednom gemu.

''To je nešto što mi se dugo nije dogodilo, možda i nikada. Bilo je teško. Možda su to bili neki presudni detalji u ovom polufinalu. Ja sam imao svoje prilike, nisam ih iskoristio. Ja sam nastavio igrati nakon rano izgubljenog servisa, imao sam dobar osjećaj, ali on ne pomaže kada stvari ne funkcioniraju. A to sebi ne smijete dozvoliti u ovakvom meču'', govorio je pomalo nervozni Federer kojeg su opet novinari pitali isto što i pitaju nakon svakog njegovog poraza. Smjena generacija?

''Stalno svake godine postavljate ista pitanja. Vi isto pitate, ja isto odgovaram. Može li naredna godina biti njihova? Ne znam, ali znam da ja, Nadal, Đoković djelujemo zdravije nego nekih prethodnih godina. Sjetite se mojih problema s leđima, Novakovog lakta, Rafinih problema. Mladi tenisači jesu tu, možda Tsitsipas uzme turnir, Dominic, ali pogledajte tko je bio broj jedan posljednjih godina. Mi nećemo biti mlađi nego što smo trenutno, tako da se šanse mlađih igrača povećavaju ne zbog toga što smo mi lošiji, nego zbog toga što su oni bolji. Vjerujem da je tako'', kaže Roger.

Kopirati
Drag cursor here to close