I najveći plaču

Federer: Plakao sam poslije poraza od Đokovića na Wimbledonu

Na terenu i na dodjeli pehara sam suzdržavao suze. Onda sam došao u svlačionicu i na prvi komentar ‘nisi imao sreće, bio si tako blizu...' sam se slomio i pustio koju suzu'', priznao je Federer.
Sport / Ostali sportovi | 20. 09. 2019. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roger Federer otkrio je, u intervjuu da je posljednji put u životu zaplakao poslije poraza od Novaka Đokovića u finalu Wimbledona.

Švicarac je u brojnim statističkim parametrima bio bolji rival od Đokovića tog dana, imao je i dvije meč lopte na svom servisu, ali je na kraju najbolji tenisač svijeta slavio u petom setu.

''Posljednji put kada sam plakao? Prije dva mjeseca na Wimbledonu. Na terenu i na dodjeli pehara sam suzdržavao suze. Onda sam došao u svlačionicu i na prvi komentar ‘nisi imao sreće, bio si tako blizu...' sam se slomio i pustio koju suzu'', priznao je Federer u razgovoru koji je vodila poznata skijašica Michaela Shifrin.

Federera često pitaju kada će prestati igrati profesionalan tenis.

''I prije deset godina su me to pitali, tada je to bilo čudnije. Pitali su me o mirovini već kada sam osvojio Roland Garros (2009). I rekao sam: ‘Imam samo 28!‘ Mislio sam da ću igrati barem do 32-33 godine, poslije je sve išlo svojim tijekom. Sada kao da me pitaju to na svakoj konferenciji, ali ni ja ne znam kada ću se povući'', kaže Švicarac.

Kopirati
Drag cursor here to close