Najveći od najvećih

Federer: Napravio sam pauzu da bi se posvetio prijateljima i obitelji

Istaknuo je kako nije siguran šta će biti sljedeće godine i da li će ovo biti njegov posljednji nastup na Roland Garrosu.
Sport / Ostali sportovi | 24. 05. 2019. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Švicarski tenisač Roger Federer je uoči Roland Garrosa priznao da je prethodnih godina napravio malu pauzu zbog ozlijeda ali i kako bi se više posvetio prijateljima i obitelji.

Legendarni Švicarac na zemljani Grand Slam vraća se prvi put nakon 2015. godine. Zemljani teren je izbjegavao u protekle tri sezone zbog operacije koljena koju je imao 2016. godine, a kasnije i zbog nekih drugih ozlijeda.

Vratio se 2016. godine te objasnio što se tada zaista događalo.

"Trenirao sam na centralnom terenu neko vrijeme i onda sam se upitao što uopće radim ovdje. Leđa su mi bila u blokadi, koljeno mi nije bilo u najboljem stanju, mogao sam odigrati najdalje do trećeg kola", kazao je Federer novinarima.

Dodao je da je tada jednostavno odlučio da se odmori od svega i posveti obitelji, prenosi Anadolija.

"Prošle godine sam želio pauzirati, između ostalog i zbog rođendana moje supruge. Htio sam više vremena provesti s prijateljima i obitelji", rekao je Federer.

Istaknuo je kako nije siguran šta će biti sljedeće godine i da li će ovo biti njegov posljednji nastup na Roland Garrosu.

"Pa čuo sam da se opraštam još u Australiji. To nije moj plan, ove godine tako razmišljam, ne znam kako će biti sljedeće", kazao je Švicarac.

Kopirati
Drag cursor here to close