Početak obećavao

Federer: Ja sam zadovoljan iako znam da mogu bolje

Đoković je podigao razinu svoje igre, Federer se sve više žalio na bol u vratu ili leđima
Sport / Ostali sportovi | 30. 01. 2020. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak je obećavao. Roger je imao break, prednost od 4:1 i tri lopte za dvostruki break. I tu je stao. Đoković je podigao razinu svoje igre, Federer se sve više žalio na bol u vratu ili leđima. Barem je tako pokazivao rukom ljudima iz svoga stručnog stožera.

''Mislio sam da mogu. Odradili smo potrebne preglede, nije bilo problema, ali sam odlučio da ne treniram, da se odmorim. A onda su se pojavili problemi. Nakon prvog seta sam uzeo medicinski time out. Da nisam mislio da mogu igrati, da mogu pobijediti ne bih izašao na teren. Međutim, protiv Novaka se morate boriti za svaki poena, sjajno se kreće, mentalno je jak. Ja realno nisam puno očekivao do turnira, Na kraju krajeva, mogu da kažem da sam zadovoljan onim što sam ostvario. Bio je ovo maksimum koji sam mogao da izvučem nakon dva teška meča u pet setova. Ja sam dobro igrao, došao sam do polufinala, ali mislim da mogu bolje. Protiv Novaka je bilo slabo, znao sam da su moje šanse male'', realno je pričao Federer nakon meča.

S obzirom na njegove godine, nakon svakog nastupa na nekom od turnira postavlja se pitanje je li to posljednji Federerov, hoće li vratiti sljedeće godine. Isto se danas mnogi pitaju, hoće li Švicarac naredne godine doći u Melbourneu.

''Nikad se ne zna, pogotovo u mojim godinama. Ja imam dovoljno samopouzdanja, nastavit ću raditi, trenirati. Nadam se da ću tu biti i naredne godine'', dodao je Roger.

Kopirati
Drag cursor here to close