Prvenstvo

Emel Tiro i Kenan Zalihić juniorski prvaci Bosne i Hercegovine u olimpijskom boksu

Emel Tiro iz Banja Luke osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 70kg dok je medalja istog sjaja zasijala oko vrata Kenana Zalihića u kategoriji do 75kg.
Sport / Ostali sportovi | 07. 04. 2019. u 22:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Banja Luci je u organizaciji bokserskog saveza Bosne i Hercegovine održano pojedinačno prvenstvo u olimpijskom boksu za mlađe uzraste. U natjecateljskoj konkurenciji bili su mladi bokseri iz cijele Bosne i Hercegovine, a među njima i predstavnici bokserskog kluba “Mostar”.

Za mostarce su nastupili: Emel Tiro, Kenan Zalihić, Amer Jekić, Harun Bajgorić, Đani Čorajević i Haris Bjelović .

Emel Tiro iz Banja Luke osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 70kg dok je medalja istog sjaja zasijala oko vrata Kenana Zalihića u kategoriji do 75kg.

Amer Jekić je osvojio srebrenu medalju u kategoriji 80+kg.

U uzrastu mladih Harun Bajgorić je osvojio brončanu medalju u kategoriji do 64kg, broncu iz Banja Luke u Mostar donosi i Đani Čorajević u kategoriji do 75kg,dok je Haris Bjelović osvojio srebrenu medalju u kategoriji 91+kg.

Ostvarenim rezultatima zadovoljni su i u bokserskom klubu Mostar.
“Uprava i treneri u klubu svakodnevno rade kako bi naši članovi imali što je moguće bolje uvjete za napredovanje, a rezultati koje naši članovi ostvaruju na svim natjecateljskim razinama pokazatelj su da smo na pravom putu” kažu u bokserkom klubu. Ostvareni rezultati su motiv svim članovima kluba da nastave raditi kao i do sada, a nove rezultate vidit ćemo uskoro jer klub uskoro očekuju novi izazovi'', poručili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close