Zadovoljan sezonom

Džumhur se nada povratku u Top 30

Džumhur naglašava da mu je cilj da se ponovno približi prvoj 30-orici igrača na ljestvici, a nada se i rekordnom rankingu, koji je bio 23. mjesto.
Sport / Ostali sportovi | 30. 12. 2018. u 14:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur zadovoljan je nastupima u protekloj sezoni. Ističe da je želio ostvariti i više, ali da na kraju nije nezadovoljan učinkom.

''Osvojio sam jednu titulu, na kraju 47. mjesto na svijetu. Bitno je da sam ostao u prvih 50 i osigurao glavni žrijeb na najvećim turnirima, tako da mislim da će 2019. biti bolja. Znam da može biti bolja, dosta sam radio na fizičkoj spremi u proteklih mjesec dana priprema. Imao sam i nekih komplikacija sa žuljevima, nisam mogao puno igrati tenis, ali se nadam da se to neće puno odraziti na početku sezone'', kazao je Džumhur.

Video: Džumhur se nada povratku u Top 30

Najbolji bh. tenisač trenutno se nalazi u Dohi, gdje će igrati prvi turnir u novoj sezoni. Nije imao sreće u ždrijebu s obzirom na to da u prvom kolu igra protiv Novaka Đokovića, najboljeg igrača na svijetu.

''Najteži mogući protivnik i siguran sam da nijednom igraču nije drago kada vidi da u prvom kolu bilo kojeg turnira igra s Noletom, pogotovo ne na početku sezone. Ali, sve ima svoje prednosti i mane i mislim da je prednost što ću odmah na početku sezone imati težak ispit i što ću možda kasnije moći ući u bolji ritam'', ističe Džumhur i dodaje da generalno mečevi s najboljim igračima dižu razinu igre kod svakog tenisača.

Naglašava da mu je cilj da se ponovno približi prvoj 30-orici igrača na ljestvici, a nada se i rekordnom rankingu, koji je bio 23. mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close