Conor McGregor

Dvostruki prvak MMA sporta objavio kraj karijere

Najveća zvijezda u borilačkom svijetu je objavio je na Twitteru da se povlači iz MMA sporta.
Sport / Ostali sportovi | 26. 03. 2019. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši prvak perolake i lake kategorije u UFC-u Conor McGregor objavio je kraj svoje karijere i odlučio "okačiti rukavice o klin".

Najveća zvijezda u borilačkom svijetu je objavio je na Twitteru da se povlači iz MMA sporta.

"Odlučio sam da se povučem iz sporta poznatijeg kao ''Mixed Martial Art''. Želim mojim bivšim kolegama sve najbolje u budućnosti", napisao je irski borac.

Posljednju borbu imao je u listopadu prošle godine, kada je izgubio od neporaženog prvaka Habiba Nurmagomedova.

McGregor će ostati upamćen kao prvi MMA borac koji je držao titule u dvije kategorije.

Ne bez razloga jer je UFC-ov izvršni direktor i gazda Dana White samo dan ranije objavio kako je razgovarao s McGregorom i kako očekuje njegov ulazak u oktogon 7. srpnja u Las Vegasu.

Od 2016. godine kada je prvi put objavio umirovljenje McGregor je imao samo jednu borbu, protiv Khabiba Nurmagomedova koju je izgubio.

Još je uvijek pod suspenzijom Nevada State Athletic Association, jednako kao i Nurmagomedov nakon nereda kojeg su napravili poslije dvoboja kada su sijevali udarci na sve strane u kavezu i izvan njega.

Inače za vrijeme gostovanja u Late Night TV kod Jimmy Fallona ovog vikenda McGregor je izjavio kako se ozbiljno priprema za svoj sljedeće meč u srpnju. Prema najavljenom fight cardu taj dvoboj je trebao biti protiv Donald “Cowboy” Cerronea. No ovaj objava sada sve baca u sjenu.

"Svaki put kada se nešto dogovorim s Conorom nastane drama. Uvijek je nešto. Kada je neki običan dvoboj bez uloga oko titule izbije neki skandal, ako je neka borba za titulu ispada da ga favoriziram. On trenutno nije prvak, da bi mogao doći u poziciju za borbu oko pojasa morao bi preskočiti i Natea Diaza jer je trenutno drugi na listi i nije prva opcija u borbi za naslov", kazao je Dana White i dodao:

- On je zapravo jedna divlja budala. Veliki je borac, ali u ovom trenutku nije najbolji. Ovim objavama samo sebi radi štetu.

Kao i nedavno kada je nasrnuo na jednog od navijača, udario ga i oduzeo mu mobitel kojeg je prethodno razbio "u milijun komadića". Samo zbog jednog selfieja. I to u pet ujutro, kada sportaši obično – spavaju.

Kopirati
Drag cursor here to close