Odbojka

Dvije Širokobriježanke na popisu reprezentacije za Mediteranske igre

Veliko priznanje došlo je danas na adresu odbojkaškog kluba sa Pecare - Marija Ivanković i Maja Lasić pozvane su u reprezentaciju BIH za nastup na Mediteranskim igrama u Tarragoni u Španjolskoj.
Sport / Ostali sportovi | 22. 03. 2018. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marija Ivanković i Maja Lasić, odbojkašice Hrvatskog ženskog odbojkaškog kluba ''Smeč'' iz Širokog Brijega, nalaze se na širem popisu reprezentativski za nastup na Mediteranskim igrama, potvrđeno je za Bljesak.info iz Odbojkšakog saveza Bosne i Hercegovine.

Naime, izbornik ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Goran Nešić objavio je širi  popis odbojkašica za predstojeće Mediteranske igre “Tarragona 2018”, koje će se održati u Tarragoni (Španjolska), u razdoblju do 21. lipnja do 02. srpnja.

Širokobriježanke su izborniku ''zapele'' za oko dobrim nastupima u Superligi Federacije BIH, gdje su u ovoj sezoni ostvarile izniman uspjeh i plasirale se u doigravanje u Premijer ligu BIH.

Mariji Ivanković, koja je inače proglašena i najboljom sportašicom Širokog Brijega za 2015. godinu, ovo je prvi poziv u reprezentaciju BIH.

Maja Lasić već je nastupala u dresu Bosne i Hercegovine, ali za juniorke, gdje je na proteklom Balkanskom prvenstvu bila dio početnog sastava, sa kojim je ostvarila povijesni uspjeh reprezentacije BIH na nastupu na Balkanijadama.

''Pripreme su planirane od 10. do 21. lipnja. Reprezentacije koje će sudjelovati na Mediteranskim igrama, format i sustav natjecanja bit će naknadno poznati'', istaknuli su za Bljesak.info iz Odbojkaškog saveza BIH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close