Sličnost među legendama

Đoković uzvratio kompliment: Dražen Petrović je vladao svjetskom košarkom

"Kad vidim Novaka, vidim mog Dražena. Đoković kao da je izašao iz moje kuće. Teško mi je kad je ozlijeđen, kad se loše piše o njemu. Moj sin i on najjači su sportaši s ovih prostora", rekla je Draženova majka Biserka.
Sport / Ostali sportovi | 26. 02. 2020. u 07:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Kurir / Majku Dražena Petrović na njezina sina podsjeća upravo Novak Đoković

Prije nekoliko dana Biserka Petrović, majka pokojnog košarkaša Dražena Petrovića, izjavila je kako je Novak Đoković podsjeća na njezinog sina.

"Kad vidim Novaka, vidim mog Dražena. Đoković kao da je izašao iz moje kuće. Teško mi je kad je ozlijeđen, kad se loše piše o njemu. Moj sin i on najjači su sportaši s ovih prostora", rekla je.

Ubrzo je stigao i odgovor srpskog tenisača.

"Jako poštujem obitelj Petrović. Naravno, laska mi Biserkina izjava i zahvalio bih joj od srca što je rekla tako lijepu stvar. Ja se nadam da ćemo uskoro imati šansu i upoznati se, kad već dosad to nismo uspjeli", rekao je Đoković za srpske medije.

Video: Drazen Petrovic: The Player Who Changed The NBA Forever

"Moja sućut i suosjećanje za veliki gubitak, prije svega za njihovu obitelj. Dražen je netko koga se ja baš i ne sjećam dobro, ni njegove igre, nastupa i dostignuća. On je vladao europskom i američkom košarkom dok sam bio vrlo mlad. Nažalost, ta nesreća se dogodila i bila je veliki gubitak za cijelu sportsku javnost bivše Jugoslavije, to je sigurno. Od ljudi s kojima sam razgovarao i pitao ih koga bi izdvojili kao najveći košarkaški talent svih vremena s naših prostora, svi su jednoglasno rekli da je to Dražen", kaže Đoković.

Video: 17 Monstruous Points That Prove Novak Djokovic IS NOT HUMAN!
Kopirati
Drag cursor here to close