Nisu štedjeli

Đoković potpisao jedan od najvećih sponzorskih ugovora karijere

Đoković je jedno od zaštitnih lica Lacostea s kojim surađuje od 2017. godine, a novi ugovor bit će mu jedan od najvećih sponzorskih u karijeri.
Sport / Ostali sportovi | 24. 08. 2021. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković produžio je ugovor s francuskom modnom kompanijom Lacoste do 2025. godine, a u tom periodu trebao bi zaraditi minimalno 40 milijuna eura.

Đoković je jedno od zaštitnih lica Lacostea s kojim surađuje od 2017. godine, a novi ugovor bit će mu jedan od najvećih sponzorskih u karijeri.

Iako detalji nisu otkriveni, srbijanski tenisač je prema prethodnom ugovoru zarađivao 9,4 milijuna eura godišnje i jasno je da taj iznos neće biti manji ni ovaj puta, a za očekivati je da će se i povećati s obzirom da je Novak trenutno jedan od najboljih sportaša svijeta.

"Partneri od 2017. godine, Lacoste i Novak Đoković su ponosni da objave da se njihova suradnja nastavlja do 2025. godine. Izuzetan sportaš i svjetski reket broj jedan, koji dijeli zajedničke vrijednosti s francuskim krokodilom: odvažnost, posvećenost i eleganciju", navodi se u priopćenju Lacostea.

Đokovića do kraja sezone očekuje nastup na US Openu, četvrtom Grand Slam turniru sezone na kojem će imati priliku da osvajanjem trofeja prestigne Rogera Federera i Rafaela Nadala koji su zbog povreda odustali od nastupa u New Yorku.

Podsjetimo, sva trojica tenisača trenutno imaju po 20 osvojenih Grand Slam titula.

Kopirati
Drag cursor here to close