Konta izbacila Kvitovu

Đoković lako u četvrtfinale Wimbledona

Muchova je jedna od tri debitantice u četvrtfinalu trećeg Grand Slam turnira u sezoni, a preostale dvije su Alison Riske i Ukrajinka Elina Svitolina.
Sport / Ostali sportovi | 08. 07. 2019. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanka Johanna Konta preokretom je došla do pobjede 4-6, 6-2, 6-4 protiv bivše dvostruke wimbledonske pobjednice Petre Kvitove, čime je u četvrtfinalu od bivših finalistica i pobjednica u All England Clubu ostala samo Serena Williams.

Među osam preostalih tenisačica u Wimbledonu nema aktualnog 'broja 1', Australke Ashleigh Barty koju je svladala Amerikanka Alison Riske (3-6, 6-2, 6-3). No, zahvaljujući pobjedi Karoline Muchove protiv imenjakinje i sunarodnjakinje Karoline Pliškove (4-6, 7-5, 13-11), Barty će ostati na vrhu WTA ljestvice i nakon Wimbledona, prenosi HINA.

Muchova je jedna od tri debitantice u četvrtfinalu trećeg Grand Slam turnira u sezoni, a preostale dvije su Alison Riske i Ukrajinka Elina Svitolina. Četvrtfinalni dvoboji na rasporedu su u utorak, a parovi su: Alison Riske - Serena Williams, Barbora Strycova - Johanna Konta, Elina Svitolina - Karolina Muchova, Simona Halep - Shuai Zhang.

U četvrtfinale se lakoćom plasirao prvi tenisač svijeta i branitelj prošlogodišnjeg naslova Srbin Novak Đoković koji je sa 6-3, 6-2, 6-3 svladao 21-godišnjeg Francuza Uga Humberta. Đokovića u četvrtfinalu čeka Belgijac David Goffin koji je sa 7-6 (9), 2-6, 6-3, 6-4 nadigrao Španjolca Fernanda Verdasca.

 

Kopirati
Drag cursor here to close