Prvi trening juniora skakača

Djecu ćemo vratiti na Neretvu, a Neretvu ćemo vratiti djeci

Trening su vodili proslavljeni skakači među kojima su Lorens Listo i Semir Drljević.
Sport / Ostali sportovi | 11. 01. 2020. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub skakača u vodu ''Mostari - Juniori'' koji je oformljen kao ogranak ''Kluba skakača u vodu Mostari'' u petak navečer je je u Gradskoj banji u Mostaru održao prvi trening.

Trening su vodili proslavljeni skakači među kojima su Lorens Listo i Semir Drljević.

Prema riječima predsjednika Kluba skakača u vodu Mostari, Semira Drljevića, primarni cilj je probuditi u toj djeci ono što već nose rođenjem u sebi, a što ''mnogi pokušavaju ugušiti u generacijama koje dolaze, a to je ljubav prema Neretvi''.

''Mi ćemo djecu vratiti na Neretvu, a Neretvu ćemo vratiti djeci'', kazao je Drljević. 

Osnivač i jedan od trenera ovog podmlatka te prvak skokova na glavu Lorens Listo, koji se prošle godine osvajanjem 13. titule povukao iz natjecateljskog dijela, izjavio je kako je čekao upravo taj trenutak da bi ideju koja već godinama postoji mogao realizirati te joj se u potpunosti posvetiti.

''Ideja o ovome se rodila prije par godina, ali sam čekao da službeno završim s natjecateljskim dijelom, kako bi se ovoj školi mogao posvetiti u potpunosti, što sam i uradio prošlim skokovima i 13. titulom prvaka skokova na glavu'', rekao je Listo.

Listo je napomenuo da je škola potpuno besplatna te da su za sada naišli na podršku Sportskog saveza, a istoj se nadaju i od Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close