Malonogometna liga mjesnih zajednica

Desna Obala i Jare u posljednjem finalu na Pecari

Kako doznaje Bljesak.info, bit će to posljednje finale ovog natjecanja koje će se igrati na stadionu Pecara.
Sport / Ostali sportovi | 04. 08. 2018. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Desna Obala i Jare igrat će u finalu Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Kako doznaje Bljesak.info, bit će to posljednje finale ovog natjecanja koje će se igrati na stadionu Pecara. Sljedeće godine finale će se igrati gdje i cijelo natjecanje - na igralištu Prve osnovne škole Široki Brijeg, dok će se osim finala igrati i utakmica za treće mjesto.

Desna Obala je u prvom polufinalnom susretu igranom u petak navečer preko šesteraca protiv Rasna došla do svog prvog finala. Rasno je prvo povelo u 18. minuti preko Joze Brkića, a samo minutu kasnije Robert Hrkać je pogodio za 1:1 te je upravo tim rezultatom završio regularni dio utakmice. Desna Obala je bila bolja u izvođenju šesteraca.

U drugom polufinalu smo također gledali čvrstu utakmicu u kojoj je Kočerin dominirao, no Jare su ipak prošle također u svoje prvo finale. Filip Primorac zabio je jedini pogodak na utakmici te donio Jarama povijesnu pobjedu, a heroj utakmice svakako je njihov vratar Kristijan Anić koji je fantastično branio.

Između polufinalnih utakmica odigrana je revijalna utakmice između Škole nogometa ''Herceg Sport'' i Škole nogometa ''Kočerin''.

Veliko finale na Pecari treblo bi se odigrati 17. kolovoza, no datum još nije službeno potvrđen.

Rezultati polufinalnih utakmica:
MZ Rasno - MZ Desna Obala 1:1 (5:6)
MZ Kočerin - MZ Jare 0:1

Kopirati
Drag cursor here to close