MMA

Denis Stojnić: Došao sam da budem prvak KSW u teškoj kategoriji

Drago mi je da sam potpisao ugovor za KSW i što ću se boriti sa jednim od najboljih boraca na svijetu, kazao je MMA borac Stojnić.
Sport / Ostali sportovi | 15. 10. 2019. u 16:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Stojnić potpisao je ugovor sa najjačom europskom MMA organizacijom Konfrontacje Sztuk Walki (KSW), a debitantski nastup imat će 9. studenog na borilačkom spektaklu u zagrebačkoj Areni.

''Potpisao sam ugovor za četiri borbe. KSW ima trenutačno najjaču produkciju na cijelom svijetu, čak su bolji od UFC-a. Dvorane na njihovim borilačkim spektaklima su uvijek pune i poslije Pride-a imaju rekordnu posjećenost od nevjerovatnih 59.000 gledatelja na stadionu Warschau u Poljskoj. Drago mi je da sam potpisao ugovor za KSW i što ću se boriti sa jednim od najboljih boraca na svijetu. Moja prva borba bit će u Zagrebu, a ime protivnika KSW će uskoro objaviti. Došao sam da budem prvak KSW u teškoj kategoriji, i dat ću sve od sebe da donesem pojas u moju jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu i u moje Sarajevo'', kazao je Stojnić, stoji u PR priopćenju.

Podsjetimo, Denis Stojnić je trenutni prvak svijeta u HIT-FC-a, koja je poslije KSW najjača organizacija u Europi. Pojas je osvojio prije dvije godine, kada se sa temperaturom borio i pobijedio legendarnog MMA i K-1 borca Migty Moa i Christiana Tonton M’Pumbu, bivšeg Bellator prvaka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close