Tenis

Davis cup: Čilić teškom mukom donio Hrvatskoj drugi bod

Za svoju 40. pobjedu u Davis Cupu, a 30. u pojedinačnim mečevima, Čilić je hrvatske navijače još jednom dobro 'prodrmao', držao ih na iglama i u oba 'tie-breaka' spašavao set-loptu
Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2020. u 21:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Čilić trebao je dva tie-breaka i puno živaca u meču protiv drugog indijskog reketa Ramkumara Ramanathana da bi donio Hrvatskoj drugi bod u kvalifikacijskom meču za plasman na završnicu Davis Cupa, koja se igra krajem godine u Madridu.

Za svoju 40. pobjedu u Davis Cupu, a 30. u pojedinačnim mečevima, Čilić je hrvatske navijače još jednom dobro 'prodrmao', držao ih na iglama i u oba 'tie-breaka' spašavao set-loptu protiv 25-godišnjeg Ramanthana, koji se pokazao vrlo zahtjevnim suparnikom.

Čilić je završio dvoboj sa 20 aseva i dvostruko više izravnih poena (24-12) u izmjenama od suparnika, prenosi gol.dnevnik.hr.

Hrvatskoj za plasman na završnicu koja će se održati u Madridu od 23. do 29. studenoga nedostaje još samo jedan bod iz tri subotnja dvoboja.

Prvo će od 15 sati u susretu parova igrati Mate Pavić i Franko Škugor protiv Rohana Bopanne i Leandera Paesa, potom će na teren Čilić i Gunneswaran, dok će u posljednjem dvoboju bude li potrebno igrati Gojo i Ramanathan.

Kopirati
Drag cursor here to close