Sportska manifestacija

Danska 31. zemlja na mostarskom Borsa Openu

Danska će biti 31. zemlja koja je do sada stupila na tlo Bosne i Hercegovine povodom mostarske sportske manifestacije - Borsa Open.
Sport / Ostali sportovi | 31. 05. 2018. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Judo klub "Amager Judo School"

Judo klub "Amager Judo School" iz Copenhagena najavio je dolazak na "Borsa Open".

Posadu danskog judo kluba činit će 25 osoba među kojima su natjecatelji, treneri i klupsko izaslanstvo. U Mostaru će se zadržati šest dana, te će uz nastup na "Borsa Openu" iskoristiti priliku da upoznaju našu kulturu, narod i običaje.

Danska će biti 31. zemlja koja je do sada stupila na tlo Bosne i Hercegovine povodom mostarske sportske manifestacije - Borsa Open.

Prošlogodišnji međunarodni judo turnir okupio je 1036 natjecatelja, 129 klubova i 30 zemalja. Jedan je od najjačih judo turnira za djecu i mlade na području Jugoistočne Europe.

Organizatori navode kako se nadaju povratku i svih prošlogodišnjih zemalja i sudionika u naš grad, te da će ove godine opet pružiti mogućnost svim ljubiteljima judo sporta da uživaju u sportskom spektaklu.

Međunarodna sportska manifestacija "Borsa Open" ove će se godine održati u vremenskom intervalu 12. do 14. listopada. U subotu će biti na rasporedu borbe mlađih dobnih kategorija, dok je nedjelja rezervirana za malo ozbiljnije natjecatelje (U16 i U18).

Kopirati
Drag cursor here to close