CroStar Mostar

CroStar Mostar nastupio na dva turnira

Mostarci su nastupili na dva turnira, i to na Omiš Openu i na Ilidža Openu. Osvojeno je 12 medalja.
Sport / Ostali sportovi | 14. 10. 2018. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, opet je imao vrlo uspješan vikend. Mostarci su nastupili na dva turnira, i to na Omiš Openu i na Ilidža Openu. Osvojeno je 12 medalja (6 zlata, 2 srebra, 4 bronce) i 3 ekipna pehara.

Zlato: Barbara Penavić, Marko Šetka, Antonio Rezo, Luka Penavić, Dorijan Matić (2 zlata)

Srebro: Iva Šetka, Jana Zubonja

Bronca: Lucija Kovačević, Damir Ćubela, Roko Baković, Matej Sesar

Foto: CroStar  / CroStar nastupio na dva turnira

Pehar je osvojen u Omišu za ekipno 2. mjesto, a na Ilidži za ekipno 2. mjesto u uzrastu najmlađe djece i ekipno 3. mjesto u juniorima.

Na listi najboljih natjecatelja u Omišu Luka Penavić je zauzeo 2. mjesto s tim da ga je samo 1 bod dijelio od prvog mjesta. A 2. mjesto na listi najboljih na Ilidži zauzeo je i Dorijan Matić, koji se u 2 discipline izborio za 2 zlata.

''Ekipa je super bila. Imali smo dosta pobjeda i odličnih borbi. Naš uspjeh je rezultat kontinuiranog rada. Kupili smo i elektronsku opremu, koja se koristi na turnirima, tako da se naši natjecatelji pripremaju u najboljim mogućim uvjetima'', kazala je Klaudia Marić.

Ekipu u Omiš vodila je trenerica Klaudia Marić, ekipu na Ilidžu vodio je trener Damir Šunjić, dok je na Ilidži sudio i sudac Cro Stara Miran Đorđevski.

Foto: CroStar  / CroStar nastupio na dva turnira
Kopirati
Drag cursor here to close