Nastavak treninga

Cro Star nakon pauze kreće punom parom

Tijekom cijele godine treneri Cro Stara pored taekwondo-a i rekreacije organiziraju razne aktivnosti za svoje članove
Sport / Ostali sportovi | 17. 08. 2020. u 17:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon kratkog ljetnog raspusta mostarski taekwondo klub Cro Star nastavlja s treninzima. Od ponedjeljka su krenuli s radom sve grupe: Taekwondo klinci, početnici, napredna skupina, sportaši i rekreacija za odrasle.

Ujedno treba napomenuti i da je Cro Star napunio 18 godina svog rada, uspjeha i tradicije, priopćeno je iz kluba.

''Grupe su podijeljene na djecu i odrasle, a rekreacija nije samo za roditelje kluba, nego za sve one odrasle, koji žele učiniti nešto dobro za svoje zdravlje. Jako je važno pokrenuti se, razgibavati se i svatko radi u skladu sa svojim mogućnostima. Roditelji kluba imaju prigodu trenirati u isto vrijeme kad i njihovo dijete'', rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Pored nje u klubu su još aktivni treneri Boris Knezović i Teo Jergović. Tijekom cijele godine treneri Cro Stara pored taekwondo-a i rekreacije organiziraju razne aktivnosti za svoje članove, kao npr.: vožnja kanuima, karting, planinarenje, klupski supertalent, izbor najboljeg crteža, izbor najbolje maske i slično.

Jedna grupa Cro Stara se priprema za nadolazeće polaganje za crne pojaseve, sportaši se pripremaju za turnire, a uskoro će biti organizirana klupska olimpijada i planinarenje.

''Svi zainteresirani mogu doći u naš klupski prostor na Rudniku, preko puta crkve Svetog Mateja. Mogu pogledati kako smo uredili naše dvorane, mogu pogledati ili odraditi trening. Također su sve informacije dostupne na Facebooku i Instagramu'', dodala je trenerica Klaudia Marić, priopćeno je iz Cro Stara.

Kopirati
Drag cursor here to close