Mostarski klub

Cro Star bogatiji za 2 crna pojasa

Svi kandidati su morali pokazati i znanje iz formi, samoobrane a na kraju je uslijedilo razbijanje dasaka raznolikim ručnim i nožnim tehnikama.
Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2020. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Visokom u organizaciji Taekwondo Saveza Bosne i Hercegovine održano polaganje za majstorska zvanja. Mostarski taekwondo klub Cro Star koji vodi trenerica Klaudia Marić, bogatiji je za 2 crna pojasa.

Mario Tomić i Marina Aničić su uspješno položili ispit za majstorsko zvanje crni pojas 1. Dan. Ispit se sastojao od provjere ručnih i nožnih tehnika, vrlo atraktivne leteće nožne tehnike, koja je karakteristična za taekwondo. Svi kandidati su morali pokazati i znanje iz formi, samoobrane a na kraju je uslijedilo razbijanje dasaka raznolikim ručnim i nožnim tehnikama.

''Imajući u vidu da nismo imali turnire zbog corone, jako nam je drago da se uspjelo organizirati polaganje za crne pojaseve. Mario Tomić i Marina Aničić su se zaista iskazali i zasluženo položili za crni pojas 1. Dan. Treninzi u našem klubu idu punom parom, svaki tjedan pristižu novi članovi u svim uzrasnim skupinama i jako nam je drago da kao i svake godine imamo puno novih članova, kako na taekwondo treningu, tako i na rekreaciji za odrasle'', kazala je trenerica kluba Klaudia Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close