"Zaratili" Becker i Kyrgios

"Cinkaroš Nick" protiv "glupastog Borisa"

Kyrgios je u ponedjeljak prozvao Zvereva "sebičnim", na što mu je odgovorio Becker.
Sport / Ostali sportovi | 30. 06. 2020. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / "Cinkaroš Nick" protiv "glupastog Borisa"

Nick Kyrgios i Boris Becker izmijenili su uvrede na društvenim mrežama zbog Australčevih žestokih kritika Alexandera Zvereva nakon objave videa koji pokazuje sedmog tenisača svijeta kako pleše u punom klubu nakon što je najavio da će u dvotjednu samoizolaciju.

Video je na Instagramu objavio njemački dizajner Philipp Plein, no ubrzo ga je izbrisao.

Kyrgios je u ponedjeljak prozvao Zvereva "sebičnim", na što mu je odgovorio Becker.

''Ne volim cinkaroše. Tko god napada kolege sportaše i sportašice nije moj prijatelj. Pogledaj se u ogledalo i reci da si bolji od bilo koga drugoga Nick'', napisao je Becker na Twitteru.

Kyrgios mu je ekspresno uzvratio: - Za Boga miloga Boris, nije to natjecanje i nije mi namjera nekoga "baciti pod autobus". Usred smo globalne pandemije i ako netko glup poput Alexa uradi to što je uradio, prozvat ću ga zbog toga. Jednostavno.

Dvadesettrogodišnji Zverev sudjelovao je na zadarskom turniru Adria Toura, koji je naprasno prekinut nakon što se ispostavilo da je jedan od sudionika Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus. Kasnije su testiranja pokazala da su pozitivni i Novak Đoković, Borna Ćorić, Goran Ivanišević i neki drugi.

''Živimo u doba pandemije, strašno je što je izgubljeno mnogo života. Trebamo zaštititi voljene i obitelj i slijediti upute, svakako, no svejedno ne volim cinkaroše Nick'', odgovorio je Becker.

Kyrgios, koji je i prije žestoko napadao Adria Tour i Đokovića, uzvraća i na to: - Cinkaroš? Zbog toga jer pozivam nekoga na odgovorno ponašanje? Čudan način razmišljanja, samo brinem za ljude. Jer i ja i moja obitelj i mnoge obitelji širom svijeta rade pravu stvar, napisao je, dodavši šlag na tortu:

''Boris je očito gluplji nego što sam mislio. Zna pogoditi volej, no nije baš najbistriji'', žestok je bio Australac, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close