Sjajan odnos, ali ...

Čilić raskinuo s Bjorkmanom, ime novog trenera u srijedu?

Čilić će u srijedu, 13. prosinca u Zagrebu održati konferenciju za novinare, na kojoj će vjerojatno objaviti ime novog trenera.
Sport / Ostali sportovi | 09. 12. 2017. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić raskinuo je suradnju s trenerom Jonasom Bjorkmanom nakon 16 mjeseci zajedničkog rada.

"Imali smo odličnih rezultata tijekom tog razdoblja i izgradili sjajan odnos. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s Jonasom. Želim zahvaliti Jonasu na naporu koji je uložio i poželjeti mu sve najbolje, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu", rekao je Čilić.

Prije Bjorkmana Čilića je trenirao Goran Ivanišević, pod čijim je vodstvom ostvario najveći uspjeh karijere, osvajanje US Opena, a u kolovozu 2016. su raskinuli i Marin je za trenera uzeo nekadašnjeg četvrtog tenisača svijeta Bjorkmana.

S njim je htio napraviti dodatan iskorak, no završio je sezonu na istom mjestu ATP ljestvice kao i lani, šestom, iako su ga milimetri dijelili da je okonča na rekordnoj, trećoj poziciji.

Čilić će u srijedu, 13. prosinca u Zagrebu održati konferenciju za novinare, na kojoj će vjerojatno objaviti ime novog trenera, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close