Tenis

Čilić: Nadam se da će pasti i koji Grand Slam

''Mislim da Novak ima najbolju priliku ostvariti najbolji uspjeh na Grand Slamovima i ostvariti još mnoge rekorde'', zaključio je Marin Čilić.
Sport / Ostali sportovi | 21. 04. 2020. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međugorac Marin Čilić se nalazi u Cavtatu gdje čeka nastavak sezone, a ovu stanku vidi kao priliku za novi početak.

Prošla sezona nije bila dobra, početak ove bio je bolji, ali od Čilića se očekuje više pa i on sam ima veća očekivanja. Nada se kako će se vratiti dobrim rezultatima nakon nastavka sezone.

''Koristim ovo za provoditi vrijeme sa obitelji, to mi je definitivno jedan od najljepših perioda u tom smislu. Nisam navikao toliko hodati i nosati dijete pa mi se javljaju problemi s leđima koje sigurno svi roditelji mogu se poistovjetiti s tim. Zato trening nekad pomaknem, ali ipak odrađujem redovito'', govori Marin Čilić.

Predsjednik Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) Andrea Gaudenzi objavio je kako očekuje da se sezona nastavi u kolovozu. Marin je trenutačno 37. tenisač svijeta, a trenira sa novim trenerom, Vedranom Martićem. Želi se vratiti u svoju najbolju formu, javlja Dnevni list.

''To je novi motiv za mene i vrijeme kad se mogu resetirati u svojoj karijeri. Prošla sezona nije bile jednostavna, jedna od mojih težih u karijeri, ali nadam se da će rezultati krenuti čim se vratimo igrati. Nadam se još uvijek da će pasti i koji Grand Slam'', rekao je Čilić.

Trenutno su ove pozicije rezervirane za trojicu najboljih u povijesti: Rogera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

''Mislim da Novak ima najbolju priliku ostvariti najbolji uspjeh na Grand Slamovima i ostvariti još mnoge rekorde'', zaključio je Marin Čilić.

Kopirati
Drag cursor here to close