ATP Washington

Čilić izborio četvrtfinale

Čiliću je za pobjedu u prvom međusobnom susretu protiv 18-godišnjeg Kanađanina, trenutačno 22. tenisača svijeta, trebao sat i 30 minuta igre.
Sport / Ostali sportovi | 02. 08. 2019. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MČiliću je za pobjedu u prvom međusobnom susretu protiv 18-godišnjeg Kanađanina, trenutačno 22. tenisača svijeta, trebao sat i 30 minuta igre.

Marin je sjajno ušao u meč i već u prvom gemu je načinio break. Pri vodstvu 3-1 ponovno je oduzeo servis svom suparniku za prednost 4-1. Kanađanin je uspio spasiti jedan izgubljeni servis, smanjivši na 4-3, no Čilić je dobio dva iduća gema uz još jedan oduzeti servis za 6-3 u prvom setu, javlja Hina.

U drugom setu prvi je priliku za break imao Auger-Aliassime. Pri rezultatu 2-2, imao je dvije lopte za break, ali se Čilić izvukao servisima. Novu break priliku mladi Kanađanin je imao u devetoj igri, ali je Marin izvukao i taj gem, a već u idućem napravio break za pobjedu.

Marin je u prvom kolu bio slobodan, u 2. kolu je bio bolji od Rumunja Mariusa Copila, u osmini finala je porazio Augera-Aliassimea. a u četvrtfinalu ga očekuje bolji iz ogleda između Rusa Danila Medvedeva i Amerikanca Francesa Tiafoea.

Protiv 23-godišnjeg Rusa koji je do trenutačno deseti tenisač svijeta, do sada nije igrao, dok je Tiafoea, koji je 40. na ATP ljestvici, dobio dva puta, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close