Prezentacija učenicima

Cheerleading sport privlači sve više djece u Širokom Brijegu

HCK Široki održao je prezentaciju cheerleadinga učenicima Prve osnovne škole Široki Brijeg.
Sport / Ostali sportovi | 03. 10. 2018. u 19:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski cheerleading klub Široki nakon prezentacija u Drugoj osnovnoj školi posjetio je i Prvu osnovnu školu u Širokom Brijegu kako bi prezentirao cheerleading - novi olimpijski sport.

''Sve je veći broj zainteresiranih za ovaj sport jer je nadasve atraktivan i gdje se god pojavimo opće oduševljenje izazovemo. Nakon Hrvatskog Supertalenta čitav grad zna za klub, velik je broj djece na upisima samim time povećao se i broj trenera u klubu, te ih sada imamo čak pet'', navode iz HCK Široki.

''Moramo da naglasimo da je na prezentaciji u Prvoj osnovnoj školi najveći broj hrabrih i da smo jedva odlučili koga da proglasimo najhrabrijim učenikom. Nakon našeg prezentiranja red za dizanja je bio jako dug i trajao skoro 40 minuta, da smo imali mogućnosti trajao bi i više. Svi su želje probati neku od akrobacija. Prezentacije je odobrilo Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Zapadnohercegovačke.

HCK Široki je začetnik cheerleadinga u Bosni i Hercegovini te za svoj rad i postignuća nagrađeni su od velikog broja institucija. Cilj prezentacije je upoznati što više mladih sa cheerleading sportom i pokazati im zašto je cheerleading proglašen najatraktivnijim sportom na svijetu te zašto je najmasovniji sport u svijetu uz nogomet.

Svi zainteresirani za cheerleading sport mogu se pridružiti Hrvatskom cheerleading klubu Široki do 14.10. Informacije na broj 063/093-300'', priopćeno je iz HCK Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close