Internacional Cheer open

Cheerleading klub 'Široki' iz Beograda donio 3 zlatne medalje

Natjecanje se održalo u Sportskom centru Master i na njemu je sudjelovao velik broj sportaša iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Norveške, Ukrajine...
Sport / Ostali sportovi | 02. 12. 2019. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski cheerleading klub Široki sudjelovao je proteklog vikenda na velikom Internacionalnom Cheer openu u Beogradu.

Natjecanje se održalo u Sportskom centru Master i na njemu je sudjelovao velik broj sportaša iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Norveške, Ukrajine itd. Samo natjecanje je trajalo 2 dana i na njemu je sudilo čak 14 sudaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Amerike.

Hrvatski cheerleading klub Široki se natjecao u 3 discipline od čega su ukupno osvojili 3 zlata. Iva Hrkać osvojila je zlato u disciplini kadeti solo, Petra Rezo i Nikolina Bubalo u disciplini kadeti duo freestyle pom, te Natalija Galić u juniori solo.

Inače, Ivi Hrkać ovo prvi nastup u solo disciplini kao i Nikolini Bubalo u freestyle pom disciplini, a Petri Rezo prvo cheerleading natjecanje uopće.

U sklopu Internacional Cheer Opena održana je i Europska liga za juniore i seniore koju je sudilo 7 sudaca među kojima i sutkinja Nikolina Čolak koja je ujedno bila i glavni sudac.

Ekipa iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki se odlično provela u Beogradu, izuzetno lijepo su bili primljeni od strane domaćina, navodi se na kraju PR priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close