Judo

Cerić: Ponosna sam na rezultat i novu medalju koju sam donijela BiH

Na putu do srebrne medalje bh. predstavnica je svladala Srbijanku Milicu Žabić, Ukrajinku Galynu Tarasovu i Portugalku Rochele Nunes.
Sport / Ostali sportovi | 25. 06. 2019. u 16:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ponosna sam na uspjeh i osvajanje prve medalje za BiH na Europskim igrama'', kazala je Feni najbolja sportašica Bosne i Hercegovine, judašica Larisa Cerić, koja je  jučer osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju na Europskim igrama u Minsku. 

Europske igre u Minsku su se ujedno vodile i kao Europsko judo prvenstvo za 2019. godinu, što znači da je bh. natjecateljici to ujedno bila četvrta medalja s europskih prvenstava. 

''Drago mi je što sam donijela novu medalju za BiH, a na uspjehu ponovo moram zahvaliti mom timu, treneru Branislavu Crnogorcu, Arijani Jahi i svim sparing partnerima s kojima sam se pripremala za natjecanje'', kazala je Cerić u izjavi za Fenu.  

Cerić je u borbi za zlato izgubila od domaće natjecateljice Maryne Slutskayje, a kako kaže, odlučivale su nijanse.  

''Finalna borba je mogla otići i u moju korist da sam protivnicu uspjela oboriti. Ipak u tome nisam uspjela, ona je imala veliki motiv pred domaćom publikom, ali u svakom slučaju zadovoljna sam srebrom'', podvukla je Cerić.  

Na putu do srebrne medalje bh. predstavnica je svladala Srbijanku Milicu Žabić, Ukrajinku Galynu Tarasovu i Portugalku Rochele Nunes.  

Bh. reprezentativka dodaje da joj je ovaj turnir i osvojena medalja dao dodatnu snagu i motivaciju za nastavak sezone, točnije za nadolazeće svjetsko prvenstvo na kojem će pokušati ponoviti dobar rezultat. 

Kopirati
Drag cursor here to close