Održano vaganje

Čapljina je spremna za 18. Noć gladijatora

''Jamčim svim ljubiteljima boksa odličnu večer u Čapljini i odlične borbe'', rekao je za Bljesak.info Dominik Lubina, predsjednik KBK ''Sensei'' Čapljina.
Sport / Ostali sportovi | 02. 05. 2019. u 19:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Parku prirode ''Hutovo blato'' održano je danas vaganje boraca povodom ”Noći gladijatora” koja će i ove će godine ljubiteljima borilačkih sportova u donijeti odlične borbe.

Veliki borilački spektakl koji godinama puni Gradsku sportsku dvoranu u Čapljini održat će se i ove godine u organizaciji KBK ''Sensei'' Čapljina.

Večer borbi na rasporedu je 3. svibnja od 19.30 sati.

''Ove godine punimo 18 rođendan i moram reći da smo jako sretni zbog toga. Ipak, stanje nije sjajno jer nam je u posljednji trenutak otkazao veliki broj boraca. Ipak, jamčim svim ljubiteljima boksa odličnu večer u Čapljini i odlične borbe'', rekao je za Bljesak.info Dominik Lubina, predsjednik KBK ''Sensei'' Čapljina.

Hrvoje Sep (5-0, 3 KO) lovi šestu profesionalnu pobjedu. Neporaženi 33-godišnji poluteškaš borit će se protiv Janosa Vassa (18-22-2, 16 KO). Sepu će ovo biti treća borba ove godine. Mađar (32) prošle je godine poražen od Ashleya Theophanea koji se 2016. borio protiv Adriena Bronera za WBA naslov u poluvelteru. Meč je zakazan na 6 rundi.

Nikica Radonjić debitirat će kao profesionalac u poluteškoj kategoriji u meču na 4 runde protiv 22-godišnjeg Srbina Uroša Jovanovića (0-1).

Ivan Vladimir bori se s Tinom Patrljom.

Ostali borci na Noći Gladijatora 2019: Hrvoje Sep vs. Janos Vass Nikica Radonjić vs. Uroš Jovanović Ivan Vladimir vs. Tino Patrlj Nikola Matić vs. David Kasas Petar Mrvalj vs. Andor Filo Marijan Marković vs. Xhuliano Zaranjaku Ivan Blažević vs. Asmir Skutina Matija Paradžik vs. Marija Vuković.

Kopirati
Drag cursor here to close