Plasmanom u Premijer ligu BiH

Bugojanski rukometaši osigurali potporu lokalne zajednice

Predsjednik Upravnog odbora MRK Iskra Edin Mašić podsjetio je da će 2020. ovaj klub proslaviti pedeset godina postojanja.
Sport / Ostali sportovi | 15. 05. 2019. u 17:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Facebook / MRK Iskra

Bugojanski rukometaši su plasmanom u Premijer ligu BiH osigurali ptporu lokalne zajednice, poručeno je s prijema koji su za članove MRK Iskra upriličili načelnik Hasan Ajkunić i predsjedavajući OV-a Bugojno Igor Vrljić. 

''Ova ekipa rukometaša postigla je veliki uspjeh, zbog čega zaslužuju čestitku. Uz Ženski nogometni klub i Klub sjedeće odbojke, ovo je treći premijerligaš u Bugojnu, u koji se sport vraća na velika vrata'', kazao je načelnik Ajkunić. 

Čestitao je rukovodstvu i igračima MRK Iskra na ulasku u Premijer ligu BiH, obećavši određena sredstva iz proračuna za završetak sezone, i početak priprema za nova natjecanja.  

''Želimo da ponovo budemo grad kulture i sporta i da se, na tragu MRK Iskra, i ostali klubovi bore za bolje rangirane pozicije'', zaključio je. 

Predsjedavajući OV-a Bugojno i član Uprave MRK Iskra Igor Vrljić izrazio je uvjerenje kako će ovaj klub u narednoj sezoni postići epitet stabilnog premijerligaša. 

''Pozivam sve gospodarske subjekte da pomognu ovoj jednoj lijepoj i transparentnoj priči gdje je sve jasno vidljivo, u kojem smjeru idemo, i kako se troši novac. Dakle, nema malih i velikih sponzora. Svi su dobrodošli da daju potporu'', naglasio je. 

Predsjednik Upravnog odbora MRK Iskra Edin Mašić podsjetio je da će 2020. ovaj klub proslaviti pedeset godina postojanja. 

''Mislim da je to dovoljan motiv svima nama da se uključimo i ovu priču dovedemo do kraja'', kazao je. 

Predsjednik Skupštine MRK Iskra Asim Šahman ocijenio je prijem i razgovore, koji su vođeni, konstruktivnim. ''Dobili smo puno obećanja i ja se nadam da će nam Općina izaći u susret, i pomoći da stvorimo uvjete za još kvalitetniji rad. Sa svoje strane, učinit ćemo sve da ovaj klub bude još bolji'', istaknuo je.

Kopirati
Drag cursor here to close