Vlašić

Briljantne pobjede sestara iz Gruda na preponskom turniru u Sarajevu

KK Stina nastupao je sa 4 natjecateljska para pod vodstvom trenerice Melani Pejić inače najtrofejnije jahačice BiH i višestruke državne prvakinje u nekoliko disciplina konjičkog sporta.
Sport / Ostali sportovi | 05. 10. 2020. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konjički klub Stina iz Gruda osvojio je 3 zlatna i jedan srebreni trofej na natjecanju u Sarajevu.

KK Stina nastupao je sa 4 natjecateljska para pod vodstvom trenerice Melani Pejić inače najtrofejnije jahačice BiH i višestruke državne prvakinje u nekoliko disciplina konjičkog sporta. 

Na prvoj utakmici dana nastupala je Matija Pejić na kobilici Hibi i osvojile su drugo mjesto na utakmici visine 30cm, Matija je bila i najmlađa natjecateljica današnjeg dana sa svega 10 godina. 

Na drugoj utakmici dana nastupala je Zorana Klapirić sa Hibom koje su rušile jednu preponu, dok je Petra Vlašić na Hibi izvrsno odskakala sve prepone u idealnom vremenu i tako pobjedila na utakmici od 50 cm.

Petra Vlašić ponovno je briljirala na utakmici od 80cm osvojivši prvo mjesto na konju Atila. Na glavnoj- najvećoj utakmici dana u visini jednog metra zablistali su starija sestra Vlašić- Željka na konju Atili. 

Foto: PR / Briljantne pobjede sestara iz Gruda na preponskom turniru u Sarajevu
 
''Sestre Vlašić godinama ozbiljno i marljivo treniraju u KK Stina, a osim što su najuspješnije na ovon turniru one su i odlične učenice osnovne škole, framašice, divne cure divnih karaktera sa velikim sluhom za pomoć osobama u terapijskom jahanju koje dolaze u naš klub'', priopćeno je iz KK Stina. 
 
Inače, uspisi u školu jahanja otvoreni su i pozivaju sve one koji se žele pridružiti KKStina da ih kontaktiraju i posjete. 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close