Takwondo

Brat i sestra iz Mostara najbolji u BiH

David i Dora Marušić su pokupili zlatne medalje na državnom prvenstvu u Zvorniku gdje je češće uzelo 470 natjecatelja iz 44 kluba u svim uzrasnim kategorijama i formama.
Sport / Ostali sportovi | 20. 06. 2021. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Privatna kolekcija / David i Dora Marušić

Brat i sestra David Marušić i Dora Marušić iz Mostara najbolji su senior i seniorka u taekwondou u Bosni i Hercegovini.

Oni su, naime, pokupili zlatne medalje na državnom prvenstvu u Zvorniku gdje je češće uzelo 470 natjecatelja iz 44 kluba u svim uzrasnim kategorijama i formama.

David je zlatnu medalju uzeo ispred kluba Novi Grad, dok je Dora zlatnu medalju osvojila za klub Mladost.

Oboje predstavljaju Mostar u reprezentaciji BiH i takewondou i kako kažu za Bljesak.info, ovaj današnji uspjeh im znači puno.

Foto: Privatna kolekcija / Pokali

Inače, taekwondoisti Kluba Novi Grad osvojili su prva mjesta u kategorijama, kadeta i kadetkinja, juniora i juniorki, te seniora i seniorki. Drugo mjesto zauzeo je klub Nur, dok je trećeplasirani Taekwondo klub Magone iz Livna.

U kategoriji najmlađih kadeta najbolji pojedinac bio je Adin Grahić iz Taekwondo kluba Rudar, dok je najbolji kadet Ahmed Čavrk iz Taekwondo kluba Olimpic. Hamza Bahtanović iz Taekwondo kluba Šampion najbolji je junior, dok je David Marušić iz Taekwondo kluba Novi Grad najbolji senior.

U kategoriji mlađih kadetkinja najbolja je bila Merima Vatreš iz Škole sporta Delfin, najbolja kadetkinja je Ema Kurić iz Taekwondo kluba Željezničar, dok je Dua Ahmad iz Taekwondo kluba Olimpic bila najbolja u kategoriji juniorki. Najbolja seniorka je Dora Marušić iz Taekwondo kluba Mladost

Foto: Privatna kolekcija / Dora Marušić
Kopirati
Drag cursor here to close