Judo

Borsa uspješna u Poljskoj, Makedoniji i Albaniji

Džudaši Borse su povodom natjecanja bili na "proputovanju oko svijeta" jer su nastupali na čak četiri natjecanja
Sport / Ostali sportovi | 18. 06. 2018. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub "Borsa" ovog je vikenda slavio na tri međunarodna judo turnira. U osvajanju su bili "stopostotni" jer se svih 17 natjecatelja, koliko ih je i nastupalo, okitilo odličjima.

Džudaši Borse su povodom natjecanja bili na "proputovanju oko svijeta" jer su nastupali  na čak četiri natjecanja i to u Nowoj Soli (Poljska), Strugama (Makedonija), Skadru (Albanija), Sibiu (Rumunjska). Prijeđenih 6000 km nije bilo uzaludno jer su, osim odličnih nastupa i rezultata, članovi kluba Borsa proteklih  dana obilazili i važne znamenitosti spomenutih država, te tako upoznavali narod, običaje i kulturu.

"SALONIN CUP" u Nowoj Soli okupio je preko 800 natjecatelja iz 26 zemalja, a spomenuti turnir je otvorio Izraelac Ori Sasson, inače brončani sa posljednjih Olimpijskih igara.

Na ovom izuzetno jakom natjecanju nastupilo je pet Borsinih članova koji su ukupno ubilježili 14 pobjeda i 4 poraza, a medaljama su se okitili:

ZLATO: Ivano Marić.

SREBRO: Dominik Marić, Martino Ćorić i Katarina Michalowicz.

BRONCA: Petar Frljić.

Foto: JK Borsa / 

"STRUGA OPEN" međunarodni judo turnir održan je u Strugama, malom gradiću na obali Ohridskog jezera. Turnir je okupio oko 350 natjecatelja iz 8 država.

SREBRO: Mihaela Kordić, Matea Čarapina i Petra Čarapina

BRONCA: Andrea Čarapina, Tara Galić, Anđela Knezović, Sara Maslać i Iva Jozić

Foto: JK Borsa / 

"NANE TEREZA" tradicionalni judo turnir u Albanskom gradu Skadru okupio je oko 150 natjecatelja iz 6 država.

ZLATO: Sara Simić i Ivana Šarić

SREBRO: Josip Zovki i Vito Slokar

BRONCA: Ivana Šarić (uzrasti starijih)

Natjecatelji judo kluba "Borsa" ovog su vikenda u sklopu reprezentacije BiH nastupali i na Balkanskom prvenstvu u Sibiu (Rumunjska), ali članovi Borse ovaj put nisu ostvarili zapažene rezultate na prvenstvu Balkana.

Foto: JK Borsa / 
Kopirati
Drag cursor here to close