Borsa OPEN

Borsa Open u Mostar ove godine dovodi više od 1700 osoba

Sport / Ostali sportovi | 21. 09. 2017. u 11:02 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportska manifestacija "Borsa Open" koja će se upriličiti početkom listopada ove godine okupiti će natjecatelje iz 32 zemlje, što je i rekordan broj za grad Mostar kad su u pitanju manifestacije bilo kakve vrste.

Turnir u organizaciji judo kluba "Borsa" iz Mostara iz godine u godinu postaje sve masovniji. Najnovije brojke nam govore da će grad Mostar povodom manifestacije posjetiti više od 1700 osoba među kojima su natjecatelji, treneri, delegacije klubova i ostala pratnja.

"Borsa Open" je jedan od najmasovnijih sportskih događaja BiH, te uz to i jedan od najvećih turističkih potencijala Hercegovine.

Premijer vlade HNŽ-a Nevenko Herceg, je u nedavnom susretu s predsjednikom organizacijskog odbora manifestacije Franjom Zadrom naglasio kako "uspješni sportaši zaslužuju podršku i kako uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata" te da će vlada HNŽ stati iza manifestacija koje imaju veliki značaj poput Borsa Opena.

Iz kluba priopćuju kako je za organizaciju manifestacije potrebna podrška svih nivoa vlasti.

Najbrojniji klub koji će doputovati na Borsa Open je judo klub Edirne iz Turske, a predstaviti će se sa 47 natjecatelja. Najudaljenija zemlja sudionica je Indija,a čeka se potvrda i Kanade.

Međunarodna sportska manifestacija "Borsa Open" od ove godine će se moći pratiti uživo preko službene web stranice.

 

Kopirati
Drag cursor here to close