Vitez Open

Borsa najuspješnija na Božićnom turniru u Vitezu

Judo klub "Borsa" iz Mostara završio je uspješnu sezonu popraćenu značajnim uspjesima i organizacijom najveće sportske manifestacije grada Mostara
Sport / Ostali sportovi | 24. 12. 2018. u 05:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trofejom za najuspješniju ekipu međunarodnog "Božićnog judo turnira" u Vitezu judo klub "Borsa" iz Mostara završava uspješnu sezonu popraćenu značajnim uspjesima i organizacijom najveće sportske manifestacije grada Mostara.

Tradicionalni Božićni judo turnir "Vitez Open" upriliči se svake godine u Vitezu krajem prosinca i to u organizaciji istoimenog judo kluba. Natjecanje je okupilo oko 400 natjecatelja iz 38 judo klubova.

Judo klub "Borsa" je najbolja ekipa u uzrastima dječaka do 13 godina, kadeta do 18 godina i kadetkinja do 18 godina, a u sveukupnom poretku Borsa je zauzela 1. mjesto sa 74 osvojena boda. Osvojeno je ukupno 28 odličja (12 zlatnih, 5 srebrenih i 11 brončanih).

Dominik Marić i Josipa Brvenik proglašeni su najboljim natjecateljima turnira u svojim uzrasnim kategorijama.

Ovajači medalja su:
Zlato: Martino Ćorić, Magdalena Frljić, Robert Halajkijević, Dominik Marić (zlato i u konk. starijih), Lovro Božić, Matea Čarapina, Sara Prkačin, Josipa Brvenik, Jure Zovko, Jozo Zovko, Andrey Marchenko.
Srebro: Antea Zovko, Andrea Čarapina, Monika Zadro, Filip Kolobarić, Mario Jozeljić.
Bronca: Darijan Faletar, Ana Ujdur, Sara Maslać, Anton Zovko, Josip Zovko, Noa Skoko, Petar Ivanišević, Ana Bošnjak, Petra Čarapina, Filip Ivanković i Petar Frljić (bronca i u konk. starijih).

Judo klub "Borsa" je u 2018. godini iznjedrio deset pojedinačnih zlata na državnim prvenstvima, dok je u ekipnim poredcima na državnoj razini 1. mjesto u konkurenciji kadeta, 2. mjesto u konkurenciji seniora, 2. mjesto u konkurenciji ml. seniora i 3. mjesto u konkurenciji juniorki.

Kopirati
Drag cursor here to close