Koroni unatoč

Borna Ćorić i Griša Dimitrov moći će igrati pred publikom u Austriji!

"Ako Dimitrov i Ćorić budu imali negativan rezultat testiranja nakon 14 dana kućne izolacije, rado ćemo ih primiti u Kitzbühelu. Njihov menadžment će odlučiti hoće li igrati u danima koji slijede"
Sport / Ostali sportovi | 22. 06. 2020. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pinterest / Borna Ćorić i Grigor Dimitrov bili su pozitivni na Covid testu

Borna Ćorić i Grigor Dimitrov zasad su jedini zaraženi tenisači koji su sudjelovali na beogradskom i zadarskom Adria Touru.

Većina ostalih tenisača, iako negativna na testu, odlučila je staviti se u 14-dnevno samoizolaciju. To se odnosi na Zvereva, Čilića, Rubljova...

Istovremeno, Dominic Thiem i treći put je bio negativan na testu za novi koronavirus, a to je važno jer je bio prisutan na beogradskom eventu.

Osim toga, organizator je serije turnira u Austriji, tzv. Thiem's 7, na kojoj su od 7. do 11. srpnja prisutni trebali biti i Ćorić te Dimitrov!

Povodom najnovijih događaja, direkcija tog egzibicijskog turnira koji bi se trebao održati u Kitzbühelu, izdala je priopćenje.

"Ako Dimitrov i Ćorić budu imali negativan rezultat testiranja nakon 14 dana kućne izolacije, rado ćemo ih primiti u Kitzbühelu. Njihov menadžment će odlučiti hoće li igrati u danima koji slijede", navodi se.

Svi sudionici turnira morat će prethodno biti testirati, a mečevima će smjeti nazočiti maksimalno 500 gledatelja po sesiji, odgovarajuće razmaknuti.

Kopirati
Drag cursor here to close