Sve je bliže potvrda

Borba Miočić - Cormier dogovorena?

Miočić, aktualni UFC-ov prvak teške kategorije, nije se borio od prošlog kolovoza kada se revanširao Cormieru i vratio naslov u svoje vlasništvo.
Sport / Ostali sportovi | 09. 06. 2020. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako je sve spremno za treću borbu Stipe Miočića i Daniela Cormiera.  Jučer je Amerikanac hrvatskog podrijetla u objavi putem društvenih mreža natuknuo kako se sprema na povratak u oktogon, a Cormier mu je poručio kako je gotov.

Legendarnom Cormieru ovo će biti posljednja borba u karijeri što je jedan od razloga zašto je tražio posljednjih tjedana da se borba što prije dogovori.

41-godišnjak je sada na Twitteru objavio fotografiju svog potpisa na tabletu što su odmah svi shvatili kao potpis ugovora sljedeće borbe koja bi trebala biti protiv Miočića, prenosi Index.hr.

Miočić, aktualni UFC-ov prvak teške kategorije, nije se borio od prošlog kolovoza kada se revanširao Cormieru i vratio naslov u svoje vlasništvo. U tom meču je zaradio ozljedu oka, a nakon toga zbog pandemije koronavirusa nije mogao trenirati i nije htio bez trening-kampa prihvatiti treću borbu s Cormierom.

U prvoj borbi je Cormier uzeo Miočiću naslov nakon nokauta u prvoj rundi. Vodio je i u drugoj borbi, ali Miočić je u četvrtoj rundi promijenio taktiku, pogodio 41-godišnjaka u tijelo, što mu je omogućilo napad na glavu i završetak borbe.

Kopirati
Drag cursor here to close