Emil Markić brani titulu prvaka

Boks se vraća u Mostar

Boksački spektakl održat će se u nedjelju, 26. svibnja u dvorani na Bijelom Brijegu.
Sport / Ostali sportovi | 01. 05. 2019. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski boksač Emil Markić branit će pojas prvaka Europe u poluteškoj kategoriji po WBO verziji. Pojas će braniti pred domaćom publikom u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu 26.svibnja , a glavnoj borbi večeri predhodit će mečevi u olimpijakom boksu, profesionalnom boksu i muay thaiju.

“Već dugo je moja želja da veliki boksački spektakl organiziram u Mostaru. Drago mi je da će se moja želja napokon ostvariti i da će se u mom gradu održati jedna ovako značajna priredba“.

Na pitanje o potencijalnom protivniku Markić kaže da o detaljima predstojećeg meča još uvijek ne može govoriti, ali će sve informacije uskoro biti dostupne javnosti.

Foto: Dnevnik.ba / Emil Markić brani titulu prvaka

Emil Markić je pojas prvaka Europe u poluteškoj kategoriji po WBO verziji osvojio u prosincu 2018. pobijedivši u Hanoveru Kavina Gebharta sudskom odlukom nakon isteka svih deset dogovorenih rundi i tako je postao tek drugi Mostarac uz Damira Belju koji u svoj grad donio pojas prvaka.

U profesionalnoj karijeri on je trideset jedan put ušao u ring i upisao je dvadeset devet pobjeda, a poražen je samo dva puta.

Kopirati
Drag cursor here to close