'Mostar Open'

Bodybuilderi uoči međunarodnog natjecanja posjetili ministra Hadžovića

"Čast i obaveza je podržati sportske klubove i kolektive koji svojim radom promoviraju Mostar i Bosnu i Hercegovinu u Europi i svijetu, rekao je Hadžović.
Sport / Ostali sportovi | 01. 08. 2020. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ) Rašid Hadžović primio je u svom uredu osnivače "MO Bodybuilding kluba" Mostar, Elvedina i Elmu Škaljić.

Povod za susret i razgovor je međunarodno bodybuilding natjecanje 'Mostar Open' koji će u nedjelju, 2. kolovozu, organizirati 'MO Bodybuilding klub' Mostar, priopćeno je u subotu iz Ministarstva.

Zahvaljujući uspješnim rezultatima predstavnika ovog kluba, ovaj atraktivni sportski događaj održat će sa predznakom međunarodne federacije WFF.

Ministar Hadžović rekao je kako će ovo Ministarstvo dati podršku pri organizaciji ovog natjecanja, jer 'MO Bodybuilding klub' Mostar svojim radom i rezultatima koje postiže zaslužuje podršku šire društvene zajednice.

"Čast i obaveza je podržati sportske klubove i kolektive koji svojim radom promoviraju Mostar i Bosnu i Hercegovinu u Europi i svijetu, rekao je Hadžović.

Broj natjecatelja koji će nastupiti još nije definiran, jer će zbog posebnih okolnosti uzrokovanih koronavirusom prijave uzimati do posljednjeg dana. Iz 'Mo Bodybulding kluba' navode da obavljaju završne pripreme za natjecanje koje će se zbog specifičnih epidemioloških uvjeta održati u prostorijama ovog kluba, kako bi se reducirao broj posjetitelja.

Natjecanje u snazi bit će organizirano u disciplinama “Dead lift”, “Bench press”, “Armwrestling”, te “Vratilo razboj”, dodali su organizatori.

Najavljuju i dolazak nekih od vodećih imena iz svijeta bodybuildinga i sličnih disciplina. Tako se očekuje da poseban gost tijekom Mostar Open natjecanja bude Sejfo Šehović, svjetski šampion u disciplini “Dead lift”, koji je ujedno i veleposlanik sporta BiH. Iz BBK 'Mo klub' Mostar podsjećaju da je Šehović u ožujku ove godine na natjecanju ‘Arnold Classic” u kategoriji masters osvojio 1. mjesto.

Iz 'MO Bodybuilding kluba' Mostar najavljuju da će, usprkos organizaciji natjecanja u prostorijama kluba zbog epidemioloških uvjeta uložiti maksimalan trud kako bi osigurali vrhunske uvjete za sve natjecatelje, kao i na dosadašnjim događajima koje su organizirali, priopćeno je iz Ministarstva obrazovanja HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close