Zenica 2020.

BiH domaćin Europskog prvenstva za odbojkašice

Predsjednik Odbojkaškog saveza BiH je najavio da će Odbojkaški savez BiH zajedno sa Odbojkaškim savezom Hrvatske od 20. kolovoza do 2. rujna 2020. godine organizirati U19 Europsko prvenstvo za juniorke.
Sport / Ostali sportovi | 29. 11. 2019. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici Olimpijskog odbora BiH, predsjednik Izet Rađo, potpredsjednici Marijan Kvesić i Siniša Kisić, te glavni tajnik Said Fazlagić primili su u u prostorijama OO BiH predstavnike Odbojkaškog saveza BiH, predsjednika Aliju Fatića, potpredsjednika Milutina Popovića, glavnog tajnika Adnana Talića i tehničkog tajnika Dinu Bećiragića.

Povod i tema sastanka je bilo održavanje U19 Europskog odbojkaškog prvenstva u našoj zemlji.

Predsjednik Odbojkaškog saveza BiH je upoznao prisutne da će Odbojkaški savez BiH zajedno sa Odbojkaškim savezom Hrvatske od 20. kolovoza do 2. rujna 2020. godine organizirati U19 Europsko prvenstvo za juniorke.

Na natjecanju će sudjelovati 12 najboljih juniorskih reprezentacija Europe, a dio mečeva grupne faze, te polufinalni i finalni meč će biti održani u zeničkoj Areni.

Predsjednik OO BiH je izrazio zadovoljstvo što će Bosna i Hercegovina u narodnoj godini biti domaćin jednog značajnog natjecanja, te je iskazao spremnost da OO BiH pomogne Odbojkaškom savezu BiH u okvirima svojih mogućnosti i nadležnosti.

Rađo je također istaknuo da su u prošlosti OO BiH i Odbojkaški savez BiH imali odličnu suradnju na realizaciji projekata ''Tehnički kursevi za trenere'' i ''Razvoj nacionalne sportske strukture'', te je upoznao nazočne s novim projektom OO BiH koji ima za cilj pomoć olimpijskim sportskim savezima u organizaciji državnih natjecanja i pomoć u nabavci opreme.

Čelnici OK BiH su zaželili mnogo sreće Odbojkaškom savezu BiH u prestojim aktivnostima vezanim za organizaciju natjecanja, priopćeno je iz OSBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close