Radno

BH MMA borci u Makarskoj treniraju s Manuelom Charrom

''U Gradskom sportskom centru Makarska imamo sve što je potrebno za vrhunski kamp. Ove godine je plan da okupimo samo profesionalce i to ove elitne i u tome sam uspio. Plan je da se trenira tri puta dnevno.''
Sport / Ostali sportovi | 19. 07. 2020. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Makarskoj je počeo elitni borilački ljetni kamp u kojem treniraju i bosanskohercegovački MMA borac Ermin Junuzović alias Erko Jun, uspješni bh. bokseri Damir Beljo i Damir Hadžović.

Organizator kampa je poznati hrvatski menadžer, a ujedno i vlasnik uspješnog düsseldorfskog UFD Gyma - Ivan Dijaković. On je na jednom mjestu okupio neke od najboljih boraca s Balkana, a s njima je i bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Manuel Charr. U Makarskoj su pored Erke Juna, Damira Belje i Damira Hadžovića i KSW prvak Roberto Soldić, Antun Račić, Salahdine Parnasse, David Zawada, priopćili su organizatori.

Foto: PR / Bh MMA borci u Makarskoj treniraju s Manuelom Charrom

''Ideja o kampu u Makarskoj se svidjela i trenerima i borcima, pa smo se odlučili to napokon i realizirati. U Gradskom sportskom centru Makarska imamo sve što je potrebno za vrhunski kamp. Ove godine je plan da okupimo samo profesionalce i to ove elitne i u tome sam uspio. Plan je da se trenira tri puta dnevno. Što se tiče trenerske postave, tu je glavni trener iz UFD Gyma Ivan Hippolyte, za 'stand-up' dio je zadužen Milivoj Bajić, boks će na sebe preuzeti Aksu Sükrü'' - kaže Ivan Dijaković.

Foto: PR / Bh MMA borci u Makarskoj treniraju s Manuelom Charrom

''Hvala Ivanu Dijakoviću na pozivu. Stvarno imamo vrhunske uslove. Čast mi je što treniram sa Manuelom Charrom. Iznenadio me je svojom jednostavnošću i odmah se vidi da je rođeni prvak. Dijaković je sve odlično osmislio i okupio fenomenalnu ekipu boraca i trenera. Ovo će biti odlična priprema za nove mečeve i izazove u karijeri. Nažalost, koronavirus je sve u svijetu poremetio tako da još nisam siguran kada se vraćam u kavez, hoće li to biti u rujnu, prosincu ili tek naredne godine. Ipak, vrhunski borac uvijek mora biti spreman za sve vrste izazova'' - izjavio je Erko Jun, navodi se u PR priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close