Uoči obrane titule prvaka

Bešlić primio Markića

Tom prigodom Markić je upoznao gradonačelnika Bešlića o pripremama za predstojeći meč koji će biti održan u nedjelju 26. svibnja 2019. godine u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 19 sati.
Sport / Ostali sportovi | 21. 05. 2019. u 14:06 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je utorak, u Uredu gradonačelnika, mostarskog boksera Emila Markića, koji nakon osvajanja europskog WBO pojasa u poluteškoj kategoriji, pred mostarskom publikom braniti titulu prvaka protiv trenutnog prvaka Češke Tomaša Adameka.

Tom prigodom Markić je upoznao gradonačelnika Bešlića o pripremama za predstojeći meč koji će biti održan u nedjelju 26. svibnja 2019. godine u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 19 sati. Markić nastupa pod hrvatskom zastavom i već duže vrijeme želi boksati pred svojom publikom, a ta želja mu se napokon i ispunila. 

Foto: PR / Bešlić primio Markića

Također, izrazio je riječi zahvale za konkretnu pomoć koju je dobivao i dobiva od Grada, a gradonačelnik Bešlić zaželio mu je pobjedu pred mostarskom publikom i obranu titule te na svemu što čini u promociji sporta kao i Mostara.

Emil Markić se boksom počeo baviti 2000. godine. Bio je juniorski reprezentativac Hrvatske, deset godina nastupao je za BiH i višestruki je prvak države, a od 2012. godine je profesionalac u poluteškoj kategoriji. Prema rankingu je najbolji bh. boksač u svim kategorijama, te najbolji hrvatski boksač u poluteškoj kategoriji. 

Foto: PR / Bešlić primio Markića
Kopirati
Drag cursor here to close