Boris poslao poruku Novaku

Becker: Novak mora poštovati pravila

"On kaže da je to privatno, da ne bi trebalo nikoga da se tiče. Suglasan sam s tim. Ali ako želi da sudjeluje na turnirima, onda mora da poštuje pravila, koja su jasna. To znači da mora da se cijepi", poručio je Novaku njegov nekadašnji trener.
Sport / Ostali sportovi | 25. 11. 2021. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako sada stvari stoje, barem u ovom trenutku, Novak Đoković očito neće igrati na Australian Openu.I dalje je problem cijepljenja prisutan, organizatori ne žele popustiti, baš kao ni Novak. Da stvar bude zanimljivija, napravljen je promotivni spot za Australian Open 2022. godine (čak dvije verzije) i iako bi Đoković zbog svih uspjeha na turniru trebao biti 'glavni glumac' srpskog tenisača nema ni sekunde u niti jednoj od verzija tih spotova.

Njegov nekadašnji trener, Boris Becker je prokomentirao novonastalu situaciju.

"Ne mogu zamisliti Australian Open bez Novaka Đokovića. On je devet puta osvajao ovaj turnir, imam mogućnost i deseti put. Želi osvojiti svoj 21 Grand Slam. On kaže da je to privatno, da ne bi trebalo nikoga da se tiče. Suglasan sam s tim. Ali ako želi da sudjeluje na turnirima, onda mora da poštuje pravila, koja su jasna. To znači da mora da se cijepi. To se odnosi na Novaka, ali i na sve ostale tenisače" mišljenja je Becker. Boris Becker je dva puta osvajao Australian Open. Prvi put 1991. godine kada je u četiri seta savladao Ivana Lendla, dok je 1996. godine nadigrao Michaela Changa.

Kopirati
Drag cursor here to close