Pobjeda protiv Mađara motiv za dalje

Baković: Imali smo uspone i padove ali smo uspjeli pobijediti

Sada su, već u 3. kolu, upisali i prvu pobjedu. Izbornik Baković se, svima koji su omogućili državnom timu da se ponovo natječe, zahvaljuje na ukazanoj prilici da pokažu što znaju i mogu.
Sport / Ostali sportovi | 03. 06. 2019. u 11:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja je u okviru 3. kola CEV Evropske srebrene lige sinoć u Kaknju svladala Mađarsku rezultatom 3:1 (25:14, 20:25, 25:17 i ), nakon dva uvodna poraza, upisala je i svoju prvu pobjedu u tom natjecanju. 

''Ovo nam je prva pobjeda nakon devet godina, ali pet godina nismo nastupali. Evo, vratili smo se s pobjedom'', kaže selektor bh. tima Edin Baković, koji je, pred početak Srebrene lige, isticao da bi upravo zbog petogodišnje pauze i svaki osvojeni set za njegov pomlađeni tim je uspjeh. 

Sada su, već u 3. kolu, upisali i prvu pobjedu. Izbornik Baković se, svima koji su omogućili državnom timu da se ponovo natječe, zahvaljuje na ukazanoj prilici da pokažu šta znaju i mogu. 

Foto:Fena / Pobjeda protiv Mađara motiv za dalje

''U najavi smo isticali da idemo na pobjedu, ali nitko to nije mogao i obećati, jer Mađari imaju iskusnu ekipu. Utakmica je bila odlična i do zadnjeg se trenutka nije znao pobjednik. Mi smo imali uspona i padova, ali smo uspjeli pobijediti i ovo nam je jedan veliki motiv za dalje'', kaže Baković, koji najavljuje da će biti još iznenađenja do kraja takmičenja. 

Neće se, najavljuje Baković, olako predati ni 9. lipnja u Austriji, od koje su prošle tjedan u Kaknju poraženi s 0:3. 

Dodaje i kako mu je, prije svega, drago zbog igrača koji su pobjedom protiv Mađara pokazali da je pred njima lijepa budućnost te što su trijumf upisali pred domaćim navijačima. 

''Drago mi je i zbog Odbojkaškog saveza BiH, koji je, nakon duge stanke, pokrenuo seniorsku ekipu i osigurao nam pripreme u Kaknju, koji je odličan domaćin'', ističe Baković, čiji puleni do kraja imaju odigrati gostujuću utakmicu u Austriji te dvomeč protiv Grčke, koja je trijumfom protiv Austrije nakon 3. kola zasjela na prvo mjesto u skupini A.

Kopirati
Drag cursor here to close