Mostar SG Staklorad

Bajgorić nakon pobjede u Sarajevu: Svi u klubu rade dobar posao

Mostarska momčad je s uvjerljivih 9:2 slavila u Sarajevu, no već u srijedu ih očekuje kup utakmica protiv Salinesa.
Sport / Ostali sportovi | 11. 02. 2019. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedom nad Centrom na gostujućem terenu Mostar SG Staklorad učvrtio se na vodećem mjestu na ljestvici Premijer futsal lige BiH. Uvjerljivih 9:2 obradovali su navijače, a posebno članove uprave i stručni stožer, čiji vrijedan rad tijekom zimske stanke sada dolazi na naplatu.

''Naši učestali napadi na početku nisu donijeli pogotke. Nekim čudom Centar se obranio te je iskoristio prilike u dva navrata i iz brzih kontra napada poentirao. To nije negativno utjecalo na naše igrače. Oni su na vrijeme smanjili zaostatak pa izjednačili i do stanke došli u vodstvo. U nastavak smo krenuli još jače i agresivnije, te smo do kraja uspjeli postići čak šest pogodaka. Priliku su iskoristili i igrači koji imaju manju minutažu. Potvrdili su da se na njih može ozbiljno računati i u najtežim utakmicama. Zadovoljni smo na kraju. Svi u klubu rade dobar posao'', izjavio je nakon utakmice Amel Bajgorić.

Već za dva dana na programu je kup utakmica protiv Salinesa.

''Nemamo vremena za opuštanje. Već se uveliko pripremamo za Salines. U Kupu želimo trofej. U srijedu imamo imperativ pobjede'', kazao je Bajgorić, priopćeno je iz Mostara SG Staklorada.

Kopirati
Drag cursor here to close