Ispao i Murray

Australian Open u osmini finala ostao bez dvojice prvih nostelja

Sport / Ostali sportovi | 22. 01. 2017. u 08:57 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi nositelj Australian Opena Andy Murray izgubio je sa 7:5, 5:7, 6:2 i 6:4 u osmini finala Australian Opena od Nijemca Mische Zvereva.

Murrayjevo ispadanje došlo je nakon što se još ranije od Melbournea oprostio branitelj naslova Novak Đoković, kojega je u drugom kolu u četvrtak izbacio Denis Istomin, pa je muški ždrijeb bez dvojice prvih nositelja.

U četvrtfinalu Zvereva čeka bolji iz ogleda Federer - Nishikori, piše HRT.

Ispadanje prvog i drugog nositelja mogao bi iskoristiti Švicarac Stan Wawrinka, koji je u osmini finala svladao Talijana Andreasa Seppija sa 7:6 (2), 7:6 (4), 7:6 (4) za svoj četvrti četvrtfinale u Melbourneu.

Pobjednik iz 2014. godine imao je manje problema nego što ukazuje konačan rezultat, odnosno tri seta dobivena u 13. igrama. Seppi, inače 89. tenisač svijeta, gotovo i da nije zaprijetio ili izgledao kao stvarna opasnost.

Nakon ispadanja Đokovića i Murrayja Wawrinka je najbolje postavljeni tenisač u gornjem dijelu ždrijeba, pa izgleda kako su mu šanse za četvrti Grand Slam naslov karijere i drugi u Australiji prilično dobre. Slijedi mu dvoboj s pobjednikom meča Tsonga - Evans.

Kopirati
Drag cursor here to close