Tenis

ATP Pariz: Raonić protiv Medvedeva za finale

U preostala dva četvrtfinalna dvoboja sastaju se Španjolci Rafael Nadal i Pablo Carreno-Busta te Nijemac Alexander Zverev i Švicarac Stan Wawrinka.
Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2020. u 18:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kanađanin Miloš Raonić (ATP - 17.) probio se u polufinale ATP turnira Masters 1000 serije u Parizu, gdje je u petak u četvrtfinalu nadigrao posljednjeg domaćeg predstavnika Uga Humberta (ATP - 34.) sa 6-3, 3-6, 7-6 (7) spasivši dvije meč-lopte u odlučujućem 'tie-breaku'.

Raoniću je tako treći put u karijeri došao do polufinala u pariškoj Accor Areni, poznatijoj po prijašnjem nazivu Bercy, a 2014. je bio i finalist, kad ga je u borbi za naslov pobijedio Novak Đoković.

Medvjedev je prvi put prošao dalje od drugog kola na posljednjem turniru Masters 1000 serije u sezoni, a za plasman u polufinale uvjerljivo je sa 6-3, 6-1 nadigrao Argentinca Diega Schwartzman.

Medvjedev će se protiv Raonića boriti za svoje četvrto finale na turnirima iz serije Mastersa, dok Kanađanin traži put prema svom petom finalu. Medvjedev je prošle godine bio pobjednik u Cincinnatiju i Šangaju, a finalist u Montrealu, dok je Raonić izgubio svih pet finala na Mastersima.

U preostala dva četvrtfinalna dvoboja sastaju se Španjolci Rafael Nadal i Pablo Carreno-Busta te Nijemac Alexander Zverev i Švicarac Stan Wawrinka, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close