Hak Zrinjski

Atletičari Zrinjskog uspješni na Uskršnjem mitingu u Splitu

Hak Zrinjski nastupio je sa 15 atletičara/ki u raznim disciplinama ostvarivši dobre rezultate.
Sport / Ostali sportovi | 22. 04. 2018. u 14:20 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Park mladeži u Splitu 21.travnja 2018god. u odličnoj organizaciji kluba ASK-Split održan je 5.atletski Uskršnji miting koji je okupio preko 500 atletičara/ki iz Slovenije,Crne Gore,Bosne i Hercegovine kao iz svih dijelova Hrvatske.

 Hak Zrinjski nastupio je sa 15 atletičara/ki u raznim disciplinama ostvarivši dobre rezultate.

Dvije srebrene medalje u dosta jakoj konkurenciji osvojio je mlađi kadet Ivan Obradović  sa odličnim skokom u dalj(5.08) što je ujedno i njegov osobni rekord u ovoj disciplini i utrkom na 60m sa rezultatom (8.48).

Foto: Hak Zrinjski / Nastup u Splitu

Za mlađe kadetkinje u skoku u dalj u finalnu skupinu plasirala se Ana Dorotea Markić sa odličnim skokom (4.20) i oborila svoj osobni rekord.

Također u finalnu utrku u konkurenciji limačica plasirala se i Marija Obradović odličnim kvalifikacijskim utrkama.

Kadetkinja Magdalena Šunjić sa skokom u dalj (3.70) oborila je svoj osobni rekord.

Foto: Hak Zrinjski / Nastup u Splitu

Zapažene rezultate ostvarili su i ostali članovi Hak Zrinjskog:Marija Šunjić,Lana Zovko,Antonela Mikulić,Petra Mandlbaum,Barbara Mandlbaum,Marija Lovrić,Dora Lovrić,Vice Musa,Ivano Grabovac,David Bokšić,Petar Pandža.

Ovaj miting koji je okarakteriziran kao i međunarodni miting,ujedno je atletičarima Zrinjskog i prvi nastup u ovoj sezoni i odlično je poslužio kao prednatjecanje za Državno prvenstvo BiH koje će biti održano u Zenici 5.svibnja 2018god,gdje s podizanjem forme mladih atletičara očekuju se još bolji rezultati, navedeno je u priopćenju Hak Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close