Božićni miting

Atletičari Zrinjskog odlični u Makarskoj

Ivan Obradović,Marija Obradović i Ana Dorotea Markić osvojili četiri odličja na Božićnom mitingu u Makarskoj
Sport / Ostali sportovi | 24. 12. 2018. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / HAK Zrinjski u Makarskoj

Na stadionu u Makarskoj u nedjelju je u odličnoj organizaciji kluba AK Sveti Marko održan Prvi božićni miting koji je okupio veliki broj mladih atletičara iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Hrvatski atletski klub Zrinjski Mostar nastupio je sa šest atletičara u raznim disciplinama, osvojivši 4 odličja (2 zlata i 2 srebra) što je veliki uspjeh na ovakvom mitingu.

Mlađi kadet Ivan Obradović (2005. godište) u odličnoj utrci na 60 metara osvojio je uvjerljivo prvo mjesto okitivši se zlatom, da bi zatim i na utrci 400 metara ušao u cilj drugi završivši svoj nastup na mitingu sa zlatnim i srebrenim odličjem.

Limačica Marija Obradović (2009. godište) u dosta jakoj konkurenciji odličnom polufinalnom utrkom na 60 metara zasluženo je izborila finale, da bi u završnoj utrci osvojila prvo mjesto i okitila se zlatom.

Mlađa kadetkinja Ana Dorotea Markić (2005. godište) u jakoj konkurenciji na 60 metara polufinalnom utrkom se plasirala u finale i okitila se srebrenom medaljom u finalnoj utrci.

Najmlađa atletičarka Zrinjskog Gabrijela Šunjić (2010. godište) također je odličnom utrkom stigla do finala i zauzela 5 mjesto.

Ovim natjecanjem završena je ovogodišnja atletska sezona u kojoj su mladi atletičari Zrinjskog opravdali sva očekivanja i nizali odlične uspjehe tijekom cijele sezone.

Svojim uspjesima i zalaganjem su dokazali da atletika ima svijetlu budućnost u gradu Mostaru, ističu iz HAK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close